Megbízható, új autók bérbeadása

+3630 356 3737

Gyakran Ismételt Kérdések

Kiválaszthatom a bérelt gépjármű típusát?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalások gépjármű kategóriára vonatkoznak, az egyes modellek elérhetősége a rendelkezésre állás függvénye.

Hogy történik a fizetés?
A bérlő érvényes, a saját nevére szóló:
– dombornyomásos nemzetközi bankkártyával vagy hitelkártyával kell, hogy rendelkezzen,
de a bérlet végén a fizetés készpénzzel is történhet.

Vállalati autóbérlés esetén a díjak átutalással történő kiegyenlítése kizárólag előzetes ügyfélminősítés alapján, vállalati keretszerződés megkötését követően lehetséges.

A bérlő a bérleti időszakon túl még legalább 60 napig érvényes, a saját nevére szóló dombornyomásos nemzetközi bankkártyával vagy hitelkártyával kell, hogy rendelkezzen.

A hitelkártyán a bérlet végéig ún. óvadék (letét, kaució) kerülhet zárolásra, készpénzes óvadékfizetés nem minden autónknál engedélyezett. Az óvadék mértéke kategóriánként eltérő, melyről bérbeadó irodáink adnak tájékoztatást.

Mit kell magammal hoznom a gépjármű átvételéhez?
A gépjármű átvételéhez kérjük, hogy az alábbiakat hozza magával:

  • minimum 2 éve érvényes gépjárművezetői engedély
  • a bérleti időszakon túl még legalább 60 napig érvényes, a bérlő saját nevére szóló dombornyomásos nemzetközi bankkártya vagy hitelkártya
  • érvényes személyi igazolvány vagy útlevél
Mennyi km használatot tartalmaz az autóbérlés?

A bérlet 300 km/nap, de max. 3000 km/hó használatot tartalmaz. Túlfutás esetén km-enkénti díj kerül kiszámításra, mely autónként eltérő összegű.

Utazhatok külföldre a bérelt gépjárművel?

A külföldre utazás nem engedélyezett. Autóink mindegyike GPS berendezéssel felszerelt. Amennyiben külföldre utazna, kérjük telefonon egyeztessen kollégánkkal.

Mi a teendő baleset, vagy műszaki meghibásodás esetén?

Arra törekszünk, hogy az Ön autóbérlése gondtalanul teljen. Azonban előfordulhat, hogy a dolgok valamiért mégsem a tervek szerint alakulnak.

A műszaki meghibásodást, baleset miatti mentési igényt nyitva tartási időn belül kérjük, hogy a gépjárművet bérbeadó kollégánknak jelezze a +36 30 356 3737 –es telefonszámon.

Nyitva tartási időn kívül non-stop assistance szolgáltatunk +06 80 215 215hívószámán állunk rendelkezésére.

Mennyit autózhatok egy töltéssel a Dacia Springgel?

A Dacia Spring akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes WLTP-ciklus szerint. Akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban. A 230 km-es hatótáv így lett kiszámolva: a mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel. Az autót minden esetben 100%-os akkumulátor töltöttséggel adjuk át.

Hol tölthetem a Springet, mennyibe kerül és mennyi időt vesz igénybe a töltés?

Otthon, vagy nyilvános töltőnél. A nyilvános töltők gyakran díjmentesek, csak regisztrálni kell (Pl Penny, LIDL stb.) Fizetős utcai töltőknél regisztráció után ~120 Ft/1 kWh. Egy teljes feltöltés = 230 km = 3.240 Forint. Otthoni 220V-os „klasszikus” fali dugós csatlakozóval (10A) 11 és fél óra alatt lehet teljesen feltölteni. Nagyobb teljesítményű, sok családi házban megtalálható töltővel (16A) 6 óra 39 perc, vagy (32A) 3 óra 42 perc. Magyarországon még ritka villámtöltővel (50kW DC) 50 perc. Az autóhoz a szükséges töltési kábeleket biztosítjuk. Természetesen mindenben segítünk, kérdezz bátran, próbáld ki!

A bérelt gépjárművet tele tankkal vehetem át?

Igen, minden bérautó tele tankkal kerül átadásra, és tele tankkal kérjük visszaadni. Az esetleg hiányzó üzemanyagrész a bérlet végén az újratankolási szolgáltatás díjával együtt felszámításra kerül.

Hol vehetem át és adhatom vissza a bérelt gépjárművet?

Bérautóinkat csak munkaidőben lehet átvenni és leadni gyöngyösi telephelyünkön a Szurdokpart út 66. szám alatt.  Nyitvatartási időnk: H-P 08:00-16:30, Szo 08:00-11:30

Renault kereskedés

Cím: 3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 66.

Telefonszám:: +36 30 356 3737

E-mail: info@tesztautoberles.hu

Nyitvatartási idő:
H-P 08:00-16:30
Szo 08:00-11:30

Kérdéseit az alábbi űrlap kitöltésével is elküldheti részünkre. Amennyiben szeretne ajánlatot kérni, érdeklődne elérhető autóinkról, kérjük adja meg elérhetőségeit és 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

© 2020 SharkyComputer – Minden jog fenntartva. All right reserved | Jognyilatkozat

Sharky Computer Kft